StudyBuddy

StudyBuddy is een concept uitwerking van een app die de student -middels gamification- motiveert meer discipline te krijgen om aan school te werken.

Img -Eerstejaarsstudenten moeten soms erg wennen aan de zelfstandigheid van studeren op het HBO. Ze hebben in tegenstelling tot de havo opeens veel zelfstandige werkuren, waarbij het soms moeilijk is discipline op te brengen, om in de “vrije tijd” aan school te werken. Ook is naast het plannen afleiding tijdens het studeren en belangrijke factor: nog nooit leefde we in een tijd met zoveel externe afleiding, zoals mobiele telefoon en social media.

StudyBuddy is een app die de student gegamificeerd motiveert meer discipline te krijgen om aan school te werken d.m.v. het sparen van BuddyPoints. Je virtuele Buddy, genaamd Buddie, motiveert je om zo effectief mogelijk aan school te werken, om zoveel mogelijk BuddyPoints te verdienen. Vervolgens kun je deze gespaarde BuddyPoints inwisselen voor in- en out-game aankopenKlik hier om naar klikbaar prototype te gaan.

Img - StudyByddy Img - StudyByddy Img - StudyByddy Img - StudyByddy Img - StudyByddy Img - StudyByddy
Creative skills

Concepting, UX- & UI design, Visual Design

Software skills

Adobe XD, Adobe Illustrator, Procreate.